Det blev inte riktigt som jag hade hoppats. Operationen är över men tumören är kvar. Under ingreppet va en neurofysiolog med och mätte med elektroder på hjärnan för att hålla koll på nerver till armar, ben, händer osv. Och det visade sig att tumören sitter precis i centrum för rörelse och motorik i min högra hjärnhalva som styr vänster sida, så hade de operarat bort tumören hade jag med största sannolikhet blivit förlamad i hela vänstersidan. Tungt… fruktansvärt tungt. Nu kunde bara en biopsi tas trots att de öppnat för bortoperation. Tårarna kommer ganska oprovocerat till och från. Och jag har sådan sjuk hemlängtan. Trösten är att Tobias är här med mig och vakar över mig som en hök. Underbara människa. Många som skrivit eller ringt har frågat: Har du ont. Och jag måste säga att jag har förvånansvärt lite värk. Den psykiska värken är värre just nu men jag ger inte upp. Med Tobias vid min sida kan jag nog klara vad som helst känns det som. Tack för att du är här med mig ❤❤❤