Jobbig morgon och förmiddag. Strax före 04 imorse vaknade jag med panikångest efter en obehaglig dröm. Låg och vred mig en stund och övervägde om jag skulle väcka Tobias. Hann inte tänka så mycket mer innan jag fick ett krampanfall och blev tvungen att snabbt väcka honom.

Var lika obehagligt som sist och efteråt ringde vi 112, men dom var inte så taggade på att komma så vi fick själva åka till akuten i Bollnäs. Där fick vi svaret att de inte kunde göra så mycket eftersom jag ju slutat krampa och stesolid kunde/ville de inte skriva ut. Fick rådet att kontakta läkarjouren i Söderhamn och fick en tid där 10:20. De kollade snabbsänka mm. och det såg normalt ut och läkaren skrev i alla fall ut stesolid. Nu sitter jag och är rädd för nya kramper, men nu har vi i alla fall kramplösande hemma.

Jobbig dag och jag vill bara gråta men det hjälper ju inte. Läkaren i stan sa att kramperna inte behövde vara tecken på att något förvärrats utan att ”kramptröskeln” bara kunde vara sänkt just nu, eller tom. ett tecken på att något läker efter operationen. Känns inte så när halva kroppen skakar i kramper och man börjar nå medvetslöshet av syrebrist men jag hoppas att han har rätt.