Mycket på gång nu åt alla håll och kanter. Imorgon provtagning för blodstatus inför strålbehandlingen och mötet med gävles onkolog den 3 maj. På fredag MR-röntgen av tumören i Hudiksvall. Har fått en galen dos av kortison sedan i fredags då jag stod på mig och sa att detta med kramperna kändes allvarligt fel. 3-4 krampanfall per dygn kändes inte riktigt efter två helt fria veckor. Tydligen hade jag rätt för efter att kortisonet sattes in har jag varit så gott som krampfri (så när som på ett anfall på fredagskvällen) vilket tyder på att det är/var en ny svullnad/ödem på hjärnan.

Har också fått veta att strålbehandlingen kommer att bli mer krävande än vad jag trodde. Den typen som skall sättas in är Protonstrålning och den finns enbart i Uppsala (i hela norden) och behandlig ges 5 dagar i veckan i 5-6 veckor i sträck, vilket betyder att vi måste flytta ner i en månad, eventuellt med möjlighet att åka hem över helgerna. Med tanke på den nekade anhörigpenningen och kostnaderna för extra boende så lär vi försöka trolla lite med knäna nu. Letar billiga stugor i utkanten av Uppsala och har någon något förslag så mottages det tacksamt. Måste få ha hundar med och tillgång till el, kök och badrum