Imorgon bär det av till onkologen i Gävle för mer information om tumören, prognos, strålbehandlingen som ska börja mm. Är otroligt nervös och rädd. Vad är planerna och vad kommer de att ha för strategi, och framförallt om de har någon planerad strategi. Försöker fokusera på de vardagliga tingen, ha kläderna planerade, tvättad och upphängd, maten inför morgondagen planerad och lagad och försöka grunda tidigt för en god natts sömn. Men det går sådär måste jag säga.

Saknar dagarna när det enda man bekymrade sig över var tidsstress, en klick tandkräm på nytvättade tröjan eller anandet av en begynnande förkylning som började svida i bihålorna. En tvåa i protokollet hos bilprovningen eller lite karies på tandläkarundersökningen kändes som otur för några månader sedan. Idag känns det som tur om en hel dag går utan att jag tappar fattningen helt eller delvis.

Men nu laddar jag inför morgondagen, och jag har min trogna vapendragare med mig som gör det hela genomförbart. Älskar dig ❤Tobias❤ Du är underbar och du håller mitt huvud över ytan just nu ska du veta